Coolibar


Het SUNTECT® merk heeft een portfolio vol toonaangevende materialen die beschermen tegen de zon en die gegarandeerd een Ultraviolet Protection Factor (UPF) van 50+ hebben voor de hele levensduur van het kledingstuk. Sun Protection Factor (SPF) wordt gebruikt voor zonnebrandcrème’s terwijl de UPF-waardering voor kledingmaterialen wordt gebruikt. Ieder gedeponeerd SUNTECT® materiaal is ontworpen op basis van zonwering als hoogste prioriteit. Bovendien worden in de materialen verschillende esthetische, technische en functionele eigenschappen verenigd die het plezier in buitenactiviteiten van de consument verhogen. Zie er goed uit, geniet van de zon en wees gerust dat u beschermd wordt door SUNTECT® materialen die zorgen voor effectieve en langdurige bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen!


ZnO SUNTECT®
De nieuwste technologie onder de zonwerende materialen! In ZnO SUNTECT® zijn miljoenen minuscule deeltjes zinkoxide ingebed in iedere vezel. Dit ingrediënt wordt ook gebruikt in de betere zonnebrandcrème’s om UVA en UVB tegen te houden en om lichte huidirritaties en verbrande huid te behandelen. Deze ZnO-deeltjes kunnen niet slijten of uitgewassen worden en komen ten goede van de gezondheid gedurende de hele levensduur van het kledingstuk.


light SUNTECT®
Ongelofelijk lichtgewicht, zeer ademend en opmerkelijk duurzaam: dit fijne weefsel houdt UVA- en UVB-stralen tegen door middel van titaniumdioxide (TiO2) dat permanent in de microvezels zit ingebed. Het zachte katoenachtige materiaal beschermt de huid tegen de zon en helpt u zo om u koel en comfortabel te houden. De 100% nylon vezels drogen drie keer zo snel als katoen en zijn makkelijk te onderhouden.


dry SUNTECT®
Ultrazachte polyester microvezels bieden optimaal comfort door vocht en zweet van uw huid af te stoten zodat het materiaal snel droogt en u koel en volledig beschermd houdt met zijn UVA- en UVB-blokkerend titanium dioxide. Makkelijk te onderhouden: machinewasbaar en anti-kreuk.


knit SUNTECT®
Unieke nylon vezels die aanvoelen als het fijnste katoen. Met een beetje Spandex verweven voor comfort, rek en behoud van de vorm. Deze vochtafstotende vezels drogen drie keer zo snel als katoen om u koel en comfortabel te houden. Dit alles met een natuurlijke look en comfort die geschikt zijn voor iedere gelegenheid.


aqua SUNTECT®
Dit gebreide materiaal is veel lichter dan gewone zwemkleding en is zeer waterbestendig. U zult de levendige kleuren, mooie opdrukken en matte afwerking van dit chloor- en zout waterbestendige vierwegs elastische en 100% polyester materiaal geweldig vinden. Droogt snel en is makkelijk te onderhouden. De zeer hoge ademende kwaliteit van dit materiaal  zorgt ervoor dat het gemakkelijk zit, zelfs in het heetste weer.

Zie maattabel hieronder of klik HIER:

Maatabel-Coolibar