31-05-2015

Nationale Huidkankerdag 2015

7000 mensen laten zich controleren op huidkanker


Met een uv-camera konden mensen zien hoe goed ze zich hebben ingesmeerd met zonnebrandcreme ANP

Zo'n 7000 mensen hebben hun huid laten onderzoeken tijdens de Nationale Huidkankerdag. Bij meer dan 200 dermatologen konden mensen zich laten controleren. Het is nog niet bekend hoeveel mensen moeten terugkomen voor verder onderzoek.

De dag was georganiseerd om mensen bewuster te maken van de effecten van de zon. Volgens de dermatologenvereniging NVDV komen er ieder jaar 53.000 gevallen van huidkanker bij. Het is de meest voorkomende vorm van kanker, die vaak ontstaat door een teveel aan zon.

Derde keer

De dermatologen controleerden moedervlekken en andere vlekjes met het blote oog, zegt het VUmc, dat ook mensen controleerde. Soms werd ook een sterk vergrootglas met een lampje gebruikt.

Het was de derde keer dat de Nationale Huidkankerdag werd gehouden. Vorig jaar werden zeventig melanomen opgespoord. Dat is de meest agressieve vorm van huidkanker.

http://nos.nl/artikel/2038644-7000-mensen-laten-zich-controleren-op-huidkanker.html


08-05-2015

Moederdag 2015

Moeder in het zonnetje

Volgende week is het alweer Moederdag. Voor ons reden om moeder in het zonnetje te zetten. MySafeSkin heeft veel uv-beschermende rokjes, hoeden en shirts. Op uw bestelling vanaf € 50 rekenen wij geen verzendkosten. De actie loopt tot en met zondag 10 mei. Gebruik de kortingscode `Moederdag`. Kijkt u eens rond in onze webshop.

MySafeSkin biedt de oplossing en levert kleding die uv-beschermend is. Zo is het heerlijk vertoeven in de zon!Sale Aanbieding UV-beschermende kleding
 

Aanbiedingen


Wie wil geen korting; we hebben een hele boel shirts, hoeden, badpakjes en nog veel meer in de aanbieding. Allemaal flink afgeprijsd. Soms tot meer dan 50% dus sla uw slag.
Klik hier voor onze Sale producten.
 

27-04-2015

Koningsdag 2015

Nog nieuws onder de zon?
View this email in your browser
MySafeSkin uv beschermende kleding

Korting op Koningsdag

Koningsdag staat weer voor de deur. Een dag vol marktjes en lekker naar buiten. Genieten van een vrije dag en feestelijkheden in het land. Voor ons reden om u in het zonnetje te zetten. Op uw bestelling vanaf € 50 rekenen wij geen verzendkosten op al onze mooie artikelen. De actie loopt de gehele week. Gebruik de kortingscode `Koningsdag`. Kijkt u eens rond in onze webshop.

MySafeSkin biedt de oplossing voor bescherming tegen de zon. Zo is het heerlijk en veilig buiten zijn!
Sale Aanbieding UV-beschermende kleding

Aanbiedingen


Wie wil geen korting; we hebben een hele boel shirts, hoeden, badpakjes en nog veel meer in de aanbieding. Allemaal flink afgeprijsd. Soms tot meer dan 50% dus sla uw slag.
Klik hier voor onze Sale producten.

26-03-2015

☼ De zon komt weer ♥ Maart 2015

Nog nieuws onder de zon?
View this email in your browser
MySafeSkin uv beschermende kleding

UV-beschermende kleding beschermt

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en het voorjaar staat te springen. De krokussen steken hun kop alweer op en ‘s-ochtends hoor je vogels al flink fluiten. Dit allemaal omdat de zon weer ontwaakt. In het voorjaar staat de zon nog laag en is er nauwelijks kans op huidschade. Als de zon straks hoger staat wordt de zon feller en zal langer schijnen. Nog steeds geen probleem zolang je je maar beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon.

MySafeSkin biedt de oplossing en levert kleding die uv-beschermend is. Zo is het heerlijk vertoeven in de zon!

Zomer 2015

Wij van MySafeSkin hebben afgelopen winter hard gewerkt om u een nog grotere collectie aan te bieden. Van Snapper Rock en Playshoes staat de nieuwe collectie nu online.
Ook online voor volwassenen: de een nieuwe kleding van Coolibar.  Een grote collectie van de mooiste designs en de fijnste kwaliteit.
Speciaal voor vrouwen is de erg populaire nieuwe collectie van Cabana Life. En wat vindt u van de nieuwe hoeden: groot en klein, rood en zwart, allemaal uv-werend en dus veilig tegen de zon.
Snapper Rock uv beschermende kleding

250 x Snapper Rock


Snapper Rock kent een rijke historie in zon-beschermende kleding. Ze produceren kleding met stijl. Mooie kleuren, een schitterend design en eerste klas kwaliteit. Wat wil je nog meer. In totaal 250 verschillende artikelen beschikbaar. 
Klik hier voor de collectie.

Cabana Life UV beschermende kleding

Cabana Life

Eindelijk UV werende high fashion met internationale allure! Cabana Life is een Amerikaans kledingmerk dat zich richt op modebewuste dames. De designs maken je hebberig, met bijzondere kleuren en prints. De waanzinnig mooie uv-beschermende kleding van Cabana Life wordt regelmatig gezien op trendy plekken zoals Club 55 in Saint Tropez. Komende zomer vast ook in hippe clubs in Bloemendaal en Zantvoort. Hip is vast de reden dat veel celebrities zoals Madonna en Gwyneth Paltrow fan zijn van Cabana Life.
Klik hier als je snel de collectie wilt zien.

Coolibar UV beschermende kleding

Coolibar

Een hele grote collectie vrije tijdkleding met in mooie kleuren en de fijne kwaliteit. Voor dames en heren, zwemkleding en sportkleding.
Voor op de Hollandse fiets, lekker aan de wandel of op het strand. Een echte aanrader!
Met regelmaat ontvangen we nieuwe dessins, houd onze website in de gaten! Klik hier voor de collectie.

Sale Aanbieding UV-beschermende kleding

Aanbiedingen


Wie wil geen korting; we hebben een hele boel shirts, hoeden, badpakjes en nog veel meer in de aanbieding. Allemaal flink afgeprijsd. Soms tot meer dan 50% dus sla uw slag.
Klik hier voor onze Sale producten.

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
MySafeSkin
MySafeSkin
follow on Twitter | friend on Facebook

Copyright © 2015 MySafeSkin, All rights reserved.
You are receiving this email because you are an appreciated customer at MySafeSkin.
Our mailing address is:
MySafeSkin
Gewandeweg 38
Oss, NB 5345 HN

17-05-2014

Bescherm-Je-Huid dag Mohs Eindhoven 17 mei 2014

Zeer geslaagde informatiedag op de 2014 Bescherm-Je-Huid dag, in samenwerking met Mohs Klinieken te Eindhoven 17 mei 2014. Voor meer info en foto's klik hier >>>.

10-05-2014

☼☼☼ 10% korting vanwege zonnesteek ☼☼☼MySafeSkin heeft een zonnesteek. Het gaat niet goed met ons. We hebben de zomer al in de bol. Daarnaast is het op 17 mei 2014 de landelijke Bescherm-Je-Huid-Dag. We geven daarom 10% KORTING op de gehele collectie. Ja dit is echt waar. Dus sla je slag nu!
Deze korting geldt ook voor onze sale-artikelen. En dat is al een zeer aantrekkelijke korting, voor sommige artikelen zelfs 50%.

De levering is snel; na circa 2 dagen hebt u uw bestelde uv kleding al in huis. Door nu al te bestellen loopt u niet het risico dat uw keuze niet meer beschikbaar is.

MEER INFO KLIK HIER >>>


21-04-2014

Nationale Huidkankerdag 17 mei 2014


Vroege herkenning huidkanker belangrijk voor behandeling en genezing

Laat je huid checken tijdens de 2e Nationale Huidkankerdag op 17 mei

Utrecht, 2 april 2014 – ‘De kans dat ook jij huidkanker krijgt is groter dan je denkt’. Dat is het motto van de 2e Nationale Huidkankerdag op zaterdag 17 mei aanstaande. Eén op de vijf Nederlanders krijgt in zijn of haar leven huidkanker. Tijdens de Huidkankerdag is het mogelijk je huid te laten controleren op eventuele verdachte plekjes door dermatologen in Mohs Klinieken Eindhoven van 10.00 – 13.00 uur. Dit geldt exclusief voor bezoekers die zich uiterlijk 7 mei hebben ingeschreven via www.huidkankerdag.nl. Naast een
LEES VERDER >>>

13-04-2014

Nieuw: Careplus anti-zonnebrandcreme

Binnenkort in de collectie: Careplus Sun protection kids SPF 50+, outdoor & sea SPF 50+, face & lip SPF 50+ en natuurlijk aftersun. Een mooie aanvulling op onze uv-beschermende kleding.


22-02-2014

Nieuwe collectie 4BB2 in 2014


De nieuwe collectie van 4BB2 in 2014 is echt prachtig. Geweldig. Prachtige kleuren en volledige bescherming tegen de schadelijke UV-stralen. Deze zwemkleding en badpakjes voor kinderen voorkomt dat de huid verbrand door de zon, wat de kans op huidkanker en melanoom zal verminderen. De beschermingsklasse is UPF 50 +. Maar het belangrijkste is dat de zwemkleding goed is geproduceerd en niet snel slijt. Het kledingstuk is bestand tegen chloor ook. Het ontwerp is echt uniek en van Franse oorsprong. Binnenkort te koop bij MySafeSkin. LEES VERDER >>>

30-12-2013

Zonkrachtmeter app

De KWF Zonkracht-app voor iPhone en Android bevat een huidtypetest en een zonkrachtmeter die verstandig zonnen makkelijker maken. Bij het openen van de app moet de gebruiker eerst de korte huidtypetest doorlopen. Daarna toont de app op basis van de locatie de zonkracht, het risico op verbranden en geeft een bijpassend advies over gebruik van zonnebrandcrème. Lees verder >>>

03-12-2013

Drukke tijden voor een dermatoloog?

"Huidkanker is de laatste jaren inderdaad enorm in opkomst. Men probeert zoveel mogelijk te voldoen aan een ideaal beeld dat voortdurend wordt geschetst door de media. Er zijn nog steeds mensen die regelmatig in het heetst van de dag onder een felle zon bijkleuren en regelmatig de zonnebank bezoeken. Dat dit als een kankerverwekkend apparaat is geïdentificeerd, lijken ze niet te beseffen, noch hoe schadelijk ultraviolet voor hun huid is. Wat dat betreft kunnen we veel leren van onze zuiderburen, die zich bij hoge temperaturen véél beter beschermen. Het probleem ligt vooral bij jongeren. Als je op jonge leeftijd al regelmatig verbrand bent geweest, is de kans dat je later huidkanker krijgt groter." LEES VERDER >>>

24-09-2013

Winnaar fotowedstrijd MySafeSkin 2013

Winaar fotowedstrijd
De winnaar van de MySafeSkin fotowedstrijd 2013 is Arlette Haring met haar dochter Annemijn.

"Met grote passen ging onze dochter Annemijn van 16 maanden elke dag goed beschermd naar het zwembad! Wat heerlijk dat je met een gerust hart je kind in de zon kan laten, de kleding werkt echt perfect! "

Winnaar van de € 30 cadeaubon!

Lees verder >>>

17-09-2013

Steeds meer doden door huidkanker melanoom

Steeds meer doden door huidkanker melanoom
In Nederland gaan steeds meer mensen dood aan melanoom, de meest gevaarlijke vorm van huidkanker.

In 2000 overleden 470 mensen aan deze ziekte, in 2012 waren dat er 793. Vooral onder 60-plussers is het aantal doden door deze ziekte gestegen.

De gemiddelde leeftijd waarop mannen aan melanoom overlijden, is gestegen van 59,4 jaar in 2000 naar 65,2 jaar in 2012. Bij vrouwen steeg dat van 65,2 jaar naar 67,2 jaar. De kans op overlijden door een melanoom is hoger bij mannen dan bij vrouwen. Lees verder >>>

20-08-2013

De zon schijnt nog steeds

De zon schijnt nog steeds, weer een nieuwsbrief. Klik hier.

20-08-2013

Win € 30

Win € 30 voor de leukste foto van u of uw kind in uv-beschermende kleding. MySafeSkin Collection

Upload de foto op ons Facebook en in september kiezen wij de leukste uit. Een gezellige beschrijving bij de foto levert altijd extra punten. De winnaar krijgt een leuke bon voor € 30. Dat is toch weer mooi meegenomen voor de zomer kleding van 2014. Zie www.facebook.com/mysafeskin. Lees verder >>>

07-07-2013

Zonproducten kinderen niet betrouwbaar


AMSTERDAM - Een kinderhuid heeft extra bescherming nodig in de zon. Veel fabrikanten bieden speciale zonnebrandcrèmes voor kinderen en baby’s aan, maar uit onderzoek blijkt dat deze niet voldoende bescherming bieden.

De Franse consumentenorganisatie ’60 Millions de Consommateurs’ onderzocht tien producten van verschillende merken in een laboratorium. De helft van zonnebrandcrèmes voor baby’s en kinderen beschermen niet zoals het product beloofd. Slechts vier van de tien geteste crèmes doorstonden de test, de rest bleek ontstekingsremmende ingrediënten te bevatten die het opduiken van zonnebrand kunnen maskeren.

Kleding en zonnehoedje
De Belgische consumentenbond is niet verrast over de uitslag. Zij raden aan niet blind te vertrouwen op de beschermingsfactor die op het product staat, maar kleine kinderen gewoon te beschermen met gepaste kleding en een zonnehoedje.

25-05-2013

Info stand bij De Bierbrouwerij te Oijen

Benieuwd naar UV-beschermende t-shirts, badpakjes, hoedjes en petjes voor kinderen?

Nieuwsgierig naar de kleding ter preventie van huidkanker?

Kom naar onze stand bij De Bierbrouwerij te Oijen.

Tevens veel gaaf buitenspeelgoed voor kinds om vrij mee te spelen. In samenwerking met Speciaalbierbrouwerij en TrendySpeelgoed.

LEES MEER >>>

23-05-2013

Let's Play buitenspeeldag 2013

Kom ook buitenspelen met het meest trendy buitenspeelgoed en met de outdoor spellen van 2013 en leer tegelijkertijd over de uv-beschermende kleding van MySafeSkin.

Logo Trendyspeelgoed
Zondag 2 juni van 13.00 -18.00 uur tovert TrendySpeelgoed (www.trendyspeelgoed.nl) de speelvelden bij Speciaalbierbrouwerij Oijen om in unieke speel- en demo terreinen.  Met daarop de spellen Crazycatch, Swingball, Kubb, Crossboccia, Ogosport, slackline, bamboestieken, de SpeITrabant, outdoorgolf , RingStix , Flingo, Boogschieten, Ogo Bild Pod, Handtrux, Sandshapers, speedminton.

Let's Play is voor iedereen, jong en oud, dus maak er een lekker dagje uit van en doe mee!

Wanneer: Zondag 2 juni, 13.00 -18.00 uur
Waar: Speciaalbierbrouwerij Oijen, Oijense Bovendijk 61 , Oijen
Waarom: Buitenspelen is niet alleen leuk maar ook erg gezond

MySafeSkin zal op deze dag aanwezig zijn met informatie over huidkankerpreventie en een deel van de collectie zonwerende kinder- en volwassenen kleding. MySafeSkin levert alle soorten, kleuren en maten uv-beschermende kleding. Hiermee verbrand uw huid niet waardoor de kans op huidkanker over 50 jaar aanzienlijk afneemt. LEES VERDER>>>

15-05-2013

Volle zaal bij informatieavond Isala over huidkanker in Zwolle

Zwolle, 14 mei 2013 - Huidkanker leeft!
Gisterenavond zat de Hemminkzaal van theater Odeon te Zwolle helemaal vol. De informatieavond over huidkanker werd georganiseerd door Isala Publieksacademie. De sprekers van deze avond waren Linda de Mik en Noortje van der Meij, beiden dermatoloog van het Dermatologisch centrum Isala. Dermatoloog De Mik ging dieper in op de verschillende vormen van huidkanker, hoe huidkanker er uitziet en wat de verschillende behandelingen zijn. LEES VERDER >>>

25-04-2013

MySafeSkin op informatieavond over huidkanker in Zwolle

Isala logo
Het onderwerp van de Isala Publieksacademie op dinsdag 14 mei is ‘Huidkanker, de schaduwzijde van zonlicht’. Een ruw plekje dat niet weggaat of een moedervlek die van grootte en van kleur verandert. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker onder blanke mensen en komt in Nederland van alle kankersoorten het vaakst voor. Naast het aantal patiënten met huidkanker, neemt ook het aantal mensen met een voorstadium van huidkanker toe. De sprekers van deze avond, dermatologen Linda de Mik en Noortje van der Meij, vertellen hoe huidkanker ontstaat en wat de gevolgen van zonlicht op je huid zijn. De lezing begint om 19.30 uur in de Hemminkzaal van theater Odeon te Zwolle. Gratis kaarten zijn te bestellen via theater Odeon De Spiegel. LEES VERDER >>>

10-04-2013

Welke hoed draag jij op Koninginnedag? - What hat will you wear on Queensday?

Welke hoed draag jij op Koninginnedag?

What hat will you wear on Queensday?


09-04-2013

Euromelanoma Belgie lanceert bewustmakingscampagne 2013 rond huidkanker


Tijdens de week van 6 mei doet Euromelanoma Belgie een oproep om de opsporing te verbeteren via een bewustmakingscampagne ondersteund door informatiefolders en -affiches voor het grote publiek. Om haar boodschap kracht bij te zetten biedt Euromelanoma eveneens een pakket gratis huidinspecties aan bij deelnemende dermatologen. Symbool van de campagne 2013 is de standaard oogtest die iedereen kent, met enkele kleine wijzigingen. De vier meest voorkomende soorten vlekjes op de huid worden getoond: actinische keratose, melanoom, basocellulair en spinocellulair carcinoom. Dermatologen waarschuwen dat huidkanker een van de snelst toenemende kankers is in Europa , hoewel de aandoening goed zichtbaar is en dus in een zeer vroeg stadium opgespoord kan worden. Huidkanker komt het meest voor bij 50-plussers of op jongere leeftijd bij wie lang en intens aan de zon werd blootgesteld. Een op de zes personen zal tijdens zijn leven huidkanker ontwikkelen. Bijkomende informatie over huidkanker, preventie, UV-straling en zonnebaden en het materiaal ontwikkeld voor de campagne 2013 is te vinden op www.euromelanoma.org/belgium. Inschrijven voor de gratis consultaties kan vanaf 26 maart 2013 om 11 uur.

28-03-2013

See it, stop it!

Skin cancer can be seen, and knowing your skin can make the difference. Check yourself regulary and look for changes, because skin cancer can be treated if caught early enought.Always consult your dermatologist in case of doubt. READ MORE >>>

24-03-2013

Bescherm Jezelf En Je Vrienden

BeschermJezelfOnlangs is de Stichting Melanoom de social media campagne begonnen „BESCHERM JEZELF EN JE VRIENDEN’. Via de film “beste 16-jarige ik” op de facebook pagina van de Stichting Melanoom http://youtu.be/RLgwAPnhGCo zie je waarom het belangrijk is om je huid goed te beschermen in de zon en ervoor te zorgen dat je voor je 18de levensjaar niet verbrandt LEES VERDER >>>

15-03-2013

Reserveer alvast zaterdag 25 mei 2013 ‘Check jij je huid'

Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert het Huidfonds in samenwerking met de NVDV, de NVH, de Stichting Melanoom en een drietal firma’s, LEO Pharma, La Roche-Posay en Roche, de campagne Huidkanker ‘Check jij je huid?’ Daarmee willen de initiatiefnemers meer bewustwording kweken bij het grote publiek voor huidkanker en voor alles wat er toe bijdraagt dat mensen hun huid beter beschermen tegen de zon en vaker controleren op zonbeschadigingen. Op die dag zullen veel dermatologische klinieken hun voordeur openen om voorlichting te geven en mensen na te kijken op huidkanker of voorlopers daarvan.

20-02-2013

Led-pleister geneest huidkanker

Met uv-beschermende kleding zoals die van MySafeSkin kan je de kans op huidkanker veroorzaakt door de zon voor het overgrotedeel voorkomen, maar er zijn ook andere oorzaken van huidkanker. Maar sinds kort bestaat er een innovatief product wat helpt in de genezing van huidkanker: een pleister met lampjes die huidkanker kan genezen. LEES VERDER >>>

01-01-2013

MySafeSkin wishes you a warm and sun-safe 2013.

 
MySafeSkin fireworksMySafeSkin wenst u een warm en zonveilig 2013


Click here to read about our new collection of uv-protective apparel for 2013.

11-11-2012

Minder kans op huidkanker met vitiligo

Amsterdam, 9 november 2012. De kans dat patiënten met vitiligo (huidziekte gepaard gaande met witte vlekken) huidkanker oplopen is drie keer zo klein als bij mensen met een gezonde huid. Dit blijkt uit een studie van het Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen (SNIP) van de afdeling Dermatologie (AMC) die vrijdag wordt gepubliceerd in het British Journal of Dermatology. LEES VERDER >>>

09-11-2012

Nieuwe hoop voor huidkankerpatiënten


De toekomst voor patiënten met melanomen ziet er stukken zonniger uit dan enkele jaren terug. Vanaf 2010 zijn enkele belangrijke doorbraken geweest in de medicamenteuze behandeling van melanomen. “Daarvoor waren er nauwelijks therapieën beschikbaar.” Prof. Dr. John Haanen “Voor huidkankerpatiënten ziet het er nu veel beter uit dan enkele jaren terug. Vanaf 2010 zijn er enkele belangrijke doorbraken geweest in de behandeling van huidkanker.
Daarvoor waren er nauwelijks therapieën beschikbaar”, zegt prof. dr. John Haanen, internist-oncoloog en hoofd van de afdeling medische oncologie van het NKI-AVL Ziekenhuis in Amsterdam. Daarnaast  LEES VERDER >>>

04-11-2012

Roodharigen krijgen huidkanker van kleurpigment

AMSTERDAM - Roodharigen hebben een verhoogde kans op huidkanker, óók als ze volledig uit de zon blijven. Hun huid blijkt een roodgeel pigment te maken dat DNA-schade veroorzaakt. Dat schrijven Amerikaanse onderzoekers woensdag in Nature. Mensen met rood haar en een bleke huid die nauwelijks bruint in de zon, hebben een hogere kans op huidkanker dan mensen met andere huidtypen. LEES VERDER >>>

22-10-2012

Check regelmatig je huid

De zomer is al weer voorbij en daarmee is de bruine tint van de hu Ouderdomswratid voor de meesten ook verdwenen. Daarmee een mooi moment om je eigen huid eens goed te bekijken. Tenslotte hoor je steeds vaker van mensen in je omgeving dat er huidkanker is geconstateerd. Huidkanker ontstaat niet van de ene op de andere dag. Bovendien is de aandoening uitstekend te behandelen, mits de behandeling vroegtijdig start. LEES VERDER >>>

17-10-2012

UV-Fashions op Dermafair 26-27 oktober 2012

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober is UV-fashions vertegenwoordigd op de Dermafair te Utrecht. Op vrijdag 26 oktober om 15.30 uur zal Jan Willem van der Sterre namens UV- Fashions spreken over UV- werende (zwem) kleding. Deze beurs zal zijn in de hallen van de Jaarbeurs te Utrecht, het standnummer is D21. Het centrale thema van deze beurs is 'verbetering van de kwaliteit van de huid'. DermaFair 2012 is een evenement voor dermatologen, dermatologisch verpleegkundigen, huidtherapeuten, huidspecialisten, huidconsulenten, huidcoaches en schoonheidsspecialisten. De DermaFair is  LEES VERDER >>>

04-10-2012

Studie bevestigt verband tussen zonnebank en het risico op huidkanker

2 oktober 2012 - Bruin worden op een zonnebank verhoogt de risico's van het ontwikkelen van non-melanoma huidkanker (bekend als basaalcelcarcinoom en plaveiselcelcarcinoom), met name onder de personen vóór de leeftijd van 25, zo vindt een studie gepubliceerd op het British Medical Journal bmj.com vandaag.

Dit blijkt uit een BMJ studie gepubliceerd in juli dat per jaar 3438 (5,4%) nieuwe gevallen van melanoom worden gediagnosticeerd in West-Europa die te maken hebben met zonnebank gebruik, met name onder jonge volwassenen. Sommige deskundigen roepen nu dat Europa het voorbeeld van de Verenigde Staten moet gaan volgen door de invoering van een "bruin belasting" op zonnestudio's. LEES VERDER >>>

03-10-2012

Artsen uiten waarschuwing voor huidkanker: “verbranden is funest”

Alblasserwaard, 26 september 2012. Dermatoloog R.P.M. Ceulen in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem ziet het aantal patiënten met huidkanker jaarlijks stijgen. Eén op de zes Nederlanders krijgt huidkanker.
“We worden ouder, waardoor de kans dat mensen deze ziekte krijgen ook stijgt. Daarnaast gaan mensen vaak meerdere keren per jaar op vakantie naar zonnige oorden. waar hun huid wordt blootgesteld aan felle zon.” Ook de opkomst van zonnebankstudio’s is volgens hem een belangrijke reden. Verbranden is funest.” Volgens de ..  LEES VERDER >>>

14-09-2012

Geen prijsverhoging door hoger BTW tarief

De overheid heeft besloten om de BTW op producten en diensten per 1 oktober 2012 ter verhogen van 19 naar 21%.  Bij heel veel winkels wordt dit moment aangegrepen om de producten duurder te maken. Verhogingen van zelfs meer dan 2% komen regelmatig voor.  
MySafeSkin doet daar niet aan mee. Bij ons HELEMAAL geen prijsverhoging door de Nederlandse BTW verhoging. Dat is dus goed nieuws voor iedereen die uv-beschermende en zonwerende kleding besteld. LEES VERDER >>>

29-08-2012

Met bivakmust het strand op

Op deze manier is het echt overdreven, maar je moet je nog steeds goed beschermen tegen de zonnestralen.

Met_bivakmuts_het_strand_op


23-08-2012

Extra geld voor genezing huidkanker

AMSTERDAM - Er wordt extra geld vrijgemaakt voor de dure doorbraakgeneesmiddelen op het gebied van huidkanker. Ziekenhuizen worden voortaan tot 95 procent gecompenseerd, schrijft Minister Schippers in een brief aan de Tweede Kamer. De Stichting Eerlijke Geneesmiddelenvoorziening, de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) en de Stichting Melanoom zeggen blij te zijn, maar de oncologisch-medische wereld is er nog niet gerust op dat deze beslissing daadwerkelijk leidt tot meer behandelingen van doodzieke patiënten. LEES VERDER >>>

16-08-2012

De eerste hittegolf van 2012

AMSTERDAM - De eerste hittegolf van 2012 is zeer dichtbij. Vanaf vrijdag volgt Hittegolf
een aantal dagen met zeer warm tot tropisch zomerweer met uitschieters op zondag tot 35 graden! 
Dat is lekker maar ook een risico op zonverbranding. Met zulke hoge temperaturen lopen velen de hele dag met ontblote lijf. Daarbij pik je de hele dag UV stralen op en ondanks dat de zonkracht niet zo heel hoog is, ben je op het einde van de dag mooi helemaal rood. Voorkom dat door je goed in te smeren met een zonnebrandcrème of uv-beschermende kleding te dragen zoals bijvoorbeeld een shirt met lange mouwen. Voor diegene die dat nog steeds overdreven vind volstaat ook een hoed met brede rand al. Hierdoor is het gezicht en nek beschermd tegen de schadelijke zonnestralen wat verbranding voorkomt en op termijn ook de kans op huidkanker.
MySafeSkin levert een geschikte collectie zonbeschermende kleding voor iedereen!

08-07-2012

Prijzen en aanbiedingen zonnebrandproducten

Op het strand of in de tuin van de zon genieten is natuurlijk heerlijk. Smeren is belangrijk en daarom bestaat de Boodschappenkar deze keer uit anti-zonnebrandproducten. De prijzen van de Nivea Sun Protect & Bronze en de Nivea Sun Pure & Sensitive factor 30 lopen nauwelijks uiteen. Bij Etos, Kruidvat en DA kost de Protect & Bronze €16,99. Bij Dirx is deze spray tien cent voordeliger. Kinderen moeten altijd van top tot teen met factor 50 worden ingesmeerd. De Garnier Ambre Solaire Restitio kids kost bij alle winkels €17,99, behalve bij Dirx.
LEES VERDER >>>

25-06-2012

Rode Kruis-Vlaanderen geeft tips

Risico's van de zon worden onderschat
Belgen weten dat hun huid vlugger veroudert als ze in de zon liggen (86%), dat blootstelling aan UV-straling huidkanker veroorzaakt (76%) en dat zonnebrand tijdens de kindertijd invloed heeft op de latere vorming van huidkanker (74%), maar toch vinden ze een bruine huid aantrekkelijk (73%), gezonder (68%) en belangrijk na een zomervakantie (51%), zodanig zelfs dat ze bereid zijn er zonnebrand voor op te lopen (20%). Tot die opmerkelijke paradox komt een recent onderzoek van Stichting tegen Kanker. LEES VERDER>>>

21-06-2012

Nieuwe website helpt zonneschade op de huid (actinische keratose) te herkennen

21 juni 2012 – De zomer is begonnen en veel mensen gaan genieten van de zon. Bij uitstek ook de periode om bewust met de zon om te gaan. Want behalve dat je kunt genieten van de goede en prettige effecten van zonneschijn, moet je er ook rekening mee houden dat de zon een belangrijke veroorzaker van huidkanker is. Volgens het KWF stijgt het aantal huidkankerpatiënten snel. Daarmee neemt ook de behoefte toe aan informatie over het herkennen van verdachte plekjes en vlekjes. LEES VERDER >>>

17-06-2012

Veel bezoekers op Open Dag MohsA expertisecentrum voor huidkanker


Venray, 16 juni 2012. De opening van MohsA, het expertisecentrum voor huidkanker en Mohs-Chirurgie in Nederland heeft veel belangstelling getrokken. Geïnteresseerden waren welkom om zich te laten rondleiden door de dermatologen en een een kijkje te nemen in de kliniek, kennis maken met de in huidkanker gespecialiseerde huidartsen.
Tevens werd informatie verstrekt over zonpreventie en huidkanker. LEES VERDER >>>


05-06-2012

MySafeSkin aanwezig op Open Dag van MohsA Expertisecentrum 16 juni 2012

Zaterdag 16 juni a.s. kunt u van 10.00 – 13.00 uur binnenlopen bij het MohsA, expertisecentrum voor huidkanker en Mohs-Chirurgie in Venray. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen in de kliniek, kennis maken met de in huidkanker gespecialiseerde huidartsen en u krijgt informatie over zonpreventie en huidkanker. Lees verder >>>

30-05-2012

Tweederde jonge kinderen verbrandt in de zon

30 mei 2012 Scheveningen - Tweederde van de jonge kindere n verbrandt in de zon, zo blijkt uit een onderzoek dat vandaag wordt gepubliceerd door de /Kinderen_op_strandMauritsklinieken, poliklinieken dermatologie. De Mauritsklinieken starten vandaag de Week van de Huid (29 mei – 1 juni).

De kick off vond plaats op het strand van Scheveningen waar een smeerteam op pad ging om mensen te informeren over een goede huidbescherming in de zon.

Opvallend is dat ruim driekwart van de ouders/verzorgers aangeeft hun kind meerdere malen per dag in te smeren, toch nog tweederde van de kinderen verbrandt. LEES VERDER >>>

14-05-2012

Bescherm-Je-Huid-Dag van Bernhoven in Oss drukbezocht

Bescherm_je_huid_dag_Bernhoven_2012
Oss 12 mei 2012 – De Bescherm-Je-Huid-Dag op de polikliniek dermatologie van ziekenhuis Bernhoven in Oss is druk bezocht. Er was veel belangstelling voor informatie over huidziekten, huidkanker en de rol van de zon. De aanwezigen dermatologen Dr. R. Koopman en Dr. R. Frank kregen in een ontspannen sfeer vele vragen te beantwoorden.

In het ziekenhuis bestond de mogelijkheid om je huidtype te laten bepalen en een persoonlijk advies te krijgen over hoe lang je onbeschermd in de zon mag blijven.  LEES VERDER >>>

10-05-2012

Gratis pakjes uv-polsbandjes

Medewerkers van ziekenhuis Bernhoven Oss of Veghel krijgen gratis een pakje uv-polsbandjes van €6,- bij een bestelling van zonbeschermende kleding van MySafeSkin. Dit omdat MySafeSkin met een stand aanwezig zal zijn op de Bescherm Je Huid Dag op 12 mei 2012 aanstaande.

De Bescherm Je Huid Dag is van 12:00 tot 15:00 uur. Tijdens de opendag kan u uw huidtype laten bepalen en een persoonlijk advies ontvangen gegeven door de professionele medewerkers van ziekenhuis Bernhoven. LEES VERDER >>>

07-05-2012

Huidmonitor app

Van alle soorten kanker is huidkanker de snelst groeiende vorm. Een op de zes Nederlanders krijgt er in zijn of haar leven mee te maken. Stichting Melanoom heeft nu een slimme app gemaakt om vlekjes en plekjes op je huid eenvoudig te checken.

Dat is belangrijk want zo herken je op tijd een verdachte moedervlek die mogelijk kwaadaardig is. De app Huidmonitor voor smartphones is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en Google Play Store (Android). Of via www.huidmonitor.nl.


Herken de signalen op tijd

Het aantal gevallen van huidkanker, en ook de sterfte eraan ... LEES VERDER >>>


29-04-2012

MySafeSkin in maandblad Kinderen Mei

De reclame van MySafeSkin is gespot in het maandblad Kinderen van Mei (2012-06).

    LEES VERDER >>>

24-04-2012

Persbericht MySafeSkin en Dermatologie Bernhoven doet mee aan Bescherm Je Huid Dag op 12 mei

Logo_Ziekenhuis_Bernhoven
Oss/ Veghel 18 april 2012
De dermatologen van ziekenhuis Bernhoven doen ook dit jaar weer mee aan de landelijke 'bescherm je huid dag' die dit jaar plaats vindt op zaterdag 12 mei. Op de polikliek dermatologie van ziekenhuis Bernhoven in Oss staan de deuren open voor geïnteresseerde bezoekers.
Omdat huidkanker steeds vaker voorkomt en veel te winnen is bij voorlichting en vroegtijdige ontdekking is er vooral veel aandacht voor deze ziekte. Met tips, voorlichting en een gratis inloopspreekuur. Nu al meer weten? Dan is er ook een de ‘moedervlek app’… LEES VERDER >>>

14-04-2012

Aanpak van huidkanker schiet te kort

Het aantal patiënten met huidkanker stijgt sneller dan verwacht. Volgens dermatologe Simone van der Geer-Rutten vraagt de behandeling van huid kanker om een andere aanpak. “Met de huidige zorg gaan we het niet redden”. De huidige aanpak van huidkanker schiet tekort.

Het aantal ziektegevallen stijgt zó snel, dat de zorg in zijn huidige vorm het niet kan bijbenen. Omdat huidkanker bij steeds meer patiënten terugkeert -waardoor ook meer behandelingen nodig zijn- valt de ziekte volgens de definities van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO onder de chronische aandoeningen. En daar hoort een passende aanpak bij. “Met de huidige zorg gaan we het niet redden”, zegt Simone van der Geer-Rutten (33). De uit Aalst-Waalre afkomstige dermatologe promoveert vandaag aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam op een onderzoek dat ze deed in het Catharina Ziekenhuis. Simone van der Geer-Rutten Het Eindhovense ziekenhuis is ... LEES VERDER >>>

04-04-2012

Meer huidkanker dan verwacht

UTRECHT, 3 april 2012 - Het aantal gevallen van huidkanker stijgt veel sneller dan verwacht. Vorig jaar lag het aantal gevallen rond de 40.000, in 2020 zullen er jaarlijks 70.000 mensen huidkanker krijgen. Lekker Zonnen

Dat meldt KWF Kankerbestrijding dinsdag. Vorig jaar nog dachten verschillende organisaties dat pas in 2015 de 40.000 gevallen benaderd zouden worden. Doordat vooral in de laatste decennia van de vorige eeuw zonnen in opkomst was en verbranding niet heel serieus werd genomen, krijgen nu meer mensen de ziekte. In de jaren '90 groeide het bewustzijn over de gevaren van lang zonnen, maar dat heeft pas veel later echt effect op het aantal diagnoses.
LEES VERDER >>>

27-03-2012

Gratis screening op huidkanker in Belgie

Euromelanoma lanceert tijdens de week van 7 mei haar nieuwe lentecampagne tegen huidkanker. De focus ligt dit jaar op het snel opsporen van verdachte huidvlekjes. Tijdens de week kunnen mensen zoals de vorige jaren gratis hun huid laten screenen in ziekenhuizen, privépraktijken en bepaalde openbare plaatsen. De cijfers liegen er volgens Euromelanoma, een groepering van dermatologen, niet om ....  LEES VERDER >>>

27-03-2012

Kleding met ingebouwde uv indicator

uv indicator
Op alle uv shirts, uv shorts, uv zwembroeken en uv badpakken van de 2012 collectie zit een uv indicator.
Deze uv indicator zit vastgenaaid op de linker broekspijp of linksonder op het uv t-shirt. Deze indicator geeft aan hoeveel uv licht (uv-A en uv-B) is gemeten. Hierdoor weet je dus ook ... LEES VERDER >>>>

21-03-2012

Yes, we tan!

Gematigde blootstelling aan de zon doet meer goeds voor het lichaam dan alleen de natuurlijke aanmaak van Vitamine D, zo blijkt uit onderzoek van Australische wetenschappers. Sterker nog: korte blootstelling aan UV-licht is wenselijker dan het innemen van supplementen, zo werd gisteren bekend. En zo wordt er opnieuw geroepen dat die grote gele bol ook zo haar voordelen heeft.
Jarenlang moesten we uitkijken voor de zon. Als we ons al aan de brandende bol blootstelden, dienden we ons tere huidje lagendik in te smeren. Nog steeds, maar van verschillende kanten wordt steeds vaker benadrukt dat de zon ook zo haar voordelen heeft. Het gehele immuunsysteem van het menselijk lichaam wordt gestimuleerd bij gematigde blootstelling aan zonlicht, zo is te lezen in de onderzoeksresultaten van ... LEES VERDER >>>

18-03-2012

Nieuwe voorraad kleding Little Red Fish

De nieuwe voorraad van de mooie gestreepte en effen kleur kleding van Little Red Fish is binnen!

We hebben weer voldoende uv shirts, uv shorts en uv badpakjes in de chique Bretonse strepen beschikbaar. Maar ook de effen gekleurde uv shirts, uv shorts en uv badpakjes met korte mouwen of met lange mouwen hebben we weer op voorraad.

Laat de zomer dus maar beginnen. Wij zijn er klaar voor!

Bescherm jezelf en je kinderen tegen de schadelijke kant van de zon met de uv beschermende kleding van MySafeSkin (http://www.mysafeskin.nl). Kinderen die te vaak verbranden hebben een hele grote kans op huidkanker als ze ouder zijn.

Be Safe in the Sun!


31-01-2012

Verdubbeling aantal nieuwe patiënten met huidkanker

zonnenophetstrand

Het aantal nieuwe patiënten met huidkanker is in 10 jaar tijd meer d an verdubbeld. In 2000 kregen 6500 mensen huidkanker, in 2010 waren dat er 13.300.

Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse Kankerregistratie die zijn verzameld door de integrale kankercentra. Huidkanker is daarmee ... LEES VERDER >>>>

20-01-2012

Screening op huidkanker in de Belgische Kamer

Parlementsleden en personeel van het Belgische Paleis der Natie konden zich in de Kamer laten onderzoeken op huidkanker. Dat gebeurde in het kader van een rondetafel rond huidkanker, de meest voorkomende kanker in ons land. Het ging om een initiatief van de Kamerleden Maya Detiège (sp.a), Muriel Gerkens (Ecolo), Ine Somers (Open Vld) en Colette Burgeon (PS). Huidkanker is dus de meest voorkomende kanker in België. Het afgelopen decennium werd elk jaar bij 5% meer Belgen huidkanker vastgesteld. Dat is in absolute getallen een stijging van meer dan 70%. Extrapolaties voorspellen dat er de komende jaren 660.000 langenoten getroffen zullen worden door de ziekte. Wie de dans wil ontspringen, kan dat echter ook. Huidkanker is immers vaak het gevolg van een te lange blootstelling aan ultraviolette straling. Wie de ziekte toch oploopt, kan goed worden behandeld, op voorwaarde dat die vroeg wordt opgespoord. Dat kan heel eenvoudig. Op een rondetafel in de Kamer konden parlementsleden, personeelsleden en deelnemers aan  LEES VERDER >>>>


05-01-2012

Binnenkort in de collectie Sun Emporium , 4BB2 en Beverly Kids

Sun Emporium Australië is opgezet met het idee om praktische maar ook stijlvolle Sun Emporium UV-kleding aan te bieden. De collectie kenmerkt zichzelf door vintage prints en retro modellen in mooie kleursamenstellingen. Het merk biedt shirts, zonnehoedjes, shorts, zwempakjes en accessoires voor kinderen van 0 tot en met 14 jaar.


4BB2: Dit ho 4BB2nderd procent Franse merk komt met een vernieuwende en opvallende collectie welke bestaat uit zwempakjes en zwemsetjes. De collectie wordt gedomineerd door drukke prints wat het merk typeert. De kleding biedt optimaal plezier, comfort en natuurlijk beschermingsfactor UPF 50+. De kleding blijft als nieuw, of het nou droog, nat of langere tijd in gebruik is. Dit maakt het uitermate geschikt voor actieve kinderen.Beverly Kids:
De UV-werende drijfpakjes van Beverly Kids zorgen ervoor dat uw kind zorgelo
Beverly Kidsos plezier kan maken in en uit het water. De nieuwe stijlvolle collectie biedt vele verschillende kleuren en vrolijke designs en biedt zo voor ieder wat wils. Beverly kids biedt UV-beschermende drijfpakjes die niet alleen de huid van uw kindje beschermen en koel houden maar er ook nog eens leuk uitzien.

Dus binnenkort in de collectie van MySafeSkin uv beschermende kleding van Sun Emporium, 4BB2 en Beverly Kids.

05-01-2012

Themadag Huidkanker in Ziekenhuis Bernhoven op 29 februari 2012

Het Patiënten Service Bureau organiseert samen met de specialisten van de afdeling dermatologie van het Ziekenhuis Bernhoven op 29 februari 2012 een thema-avond over huidkanker.

Het aantal kwaadaardig soorten huidkanker of melanomen is de voorbije tien jaar zo goed als verdubbeld. Jaarlijks zijn er zo'n 1.500 nieuwe gevallen. Daarmee is huidkanker een sterk toenemende soort kanker in Nederland. Dit blijkt uit cijfers van de Nederlandse Kankerregistratie. Het betreft hier de kwaadaardigste vormen van huidkanker, zoals melanoom. Een melanoom is meestal het gevolg van ernstige blootstelling aan de zon en UV-stralen.  LEES VERDER >>>>>


19-12-2011

Australian Sun Sound

be sn soundHuidkanker is in Australië een hot topic. Evenals de reclame die word gemaakt om huidkanker te voorkomen door je goed te beschermen tegen de uv stralen van de zon. Zie hieronder een voorbeeld van de Australische media. Met een specifieke jingle worden zonaanbidders op stranden en bij zwembaden er opmerkzaam gemaakt om zich ... LEES VERDER >>>


14-11-2011

Kennis over gevaren UV-straling onderzocht

DEN HAAG, 3-11-2011
97% Van de Nederlanders weet dat UV-straling van de zon gevaarlijk is en huidkanker kan veroorzaken, maar ruim 1 miljoen zonaanbidders nemen geen maatregelen om huidkanker te voorkomen. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek door Team Vier, dat op woensdag 2 november door VVD-tweede Kamerlid Helma Lodders in ontvangst is genomen in Nieuwspoort te Den Haag. Wetenschappelijk is bewezen dat UV-straling van de zon de belangrijkste oorzaak is van huidkanker. Jaarlijks sterven LEES VERDER >>>>


04-11-2011

Beschermingsmechanisme van onze huid

Veel sneller dan gedacht kleurt je huid bruin in de zon. Huidcellen blijken met een lichtgevoelige receptor schadelijke uv-straling te herkennen en onmiddellijk een beschermingsmechanisme op gang te brengen. Het pigment dat daarbij vrijkomt, kleurt de huid bruin.

Zodra zonlicht op je huid valt, herkennen sommige huidcellen de schadelijke uv-straling. De lichtgevoelige rodopsine-receptor, die tot nu toe alleen in de staafjes in het oog was aangetroffen, blijkt uv-straling te registreren Lees verder >>>> 

08-10-2011

Wintervakantie naar de zon?

Ga je binnenkort op vakantie naar het Midden-Oosten, Azië, Caribische eilanden, Afrika of zelfs Australië of Nieuw-Zeeland?

Zorg in ieder geval dat je huid goed beschermt is tegen de zon en z’n zonnestralen. De huid van ons Nederlanders is in het algemeen blank en wit. Een klein percentage Nederlanders heeft een donker getinte huid en een groot deel heeft een lichte huid. Of heb je sproeten en/of rood haar? Dan is je huid extra gevoelig voor de zon (huid type 1 en 2). Dat betekent dat je snel zal verbranden in deze tropische zonbestemmingen. De temperatuur in de genoemde landen is er zeker 30°C maar veel belangrijker is de zonkracht welke in het algemeen erg hoog is. De zonkracht geeft de uv-index aan.

De ultraviolet-index is een indicator voor de hoeveelheid ultraviolet licht die wordt uitgestraald. De sluimer bewolking die vaak in de tropische landen aanwezig is biedt geen noemenswaardige bescherming. Deze wolkenlaag is erg dun en de hoeveelheid uv stralen is veel te groot om wat tegen te houden. De landen ter hoogte van de evenaar zijn heeft meest risicovol  lees verder >>>>

03-10-2011

Erasmus MC start enquête KEN UW HUID

Onderzoek naar kennis over huidveranderingen en risico’s.

Vandaag start het Erasmus MC een online enquête onder de Nederlandse bevolking naar hun kennis van huidveranderingen en risico’s op huidkanker. Het onderzoek wordt geleid door mr.dr. Ellen de Haas, dermatoloog en dr. Esther de Vries, epidemioloog. Iedere Nederlander kan eraan meedoen op de website 
http://www.kenuwhuid.nl.

Er worden onder andere foto’s van huidaandoeningen getoond, waarvan men kan aangeven hoe snel deze door een arts gecontroleerd zouden moeten worden. Bovendien willen de onderzoekers te weten komen in hoeverre de Nederlander op de hoogte is van de oorzaken van en de risico’s op huidkanker. Ook wordt gevraagd of ze hun huid wel eens controleren op verdachte veranderingen. Op basis van de resultaten kan men de voorlichting verbeteren over het ontdekken van vroege signalen van huidkanker. Ellen de Haas benadrukt .... lees verder >>>>


30-09-2011

Winnaar fotowedstrijd 2011

We hebben diverse leuke foto's ontvangen van kinderen in onze uv beschermende kleding. We kozen deze foto van Fleur in de zwemkleding van MySafeSkin als winnaar van onze fotowedstrijd. Naar Fleur is een leuke attentie gezonden en haar ouders mogen bij een volgende bestelling rekenen op een leuke korting. Wij hopen volgend jaar wederom op een boel leuke kiekjes.


17-09-2011

DermaFair Jaarbeurs Utrecht 2011

De DermaFair is het 'special interest' evenement voor de huid. Deze beurs richt zich op iedereen die huidproblemen heeft of geïnteresseerd is in ons grootste orgaan: DE HUID

Het is een beurs voor jong en oud. Huidproblemen komen meer voor dan u denkt. Circa 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van een huidaandoening. Op de beurs krijgt u een professionele huidanalyse van een team dermatologen, plastische chirurgen en diëtisten. Voor huidbescherming, huidverbetering, huidverzorging en huidverfraaiing, haarverwijdering en voetverzorging bent u op de DermaFair ook aan het juiste adres!  Lees verder >>>>

15-09-2011

Huiddag 16 september 2011

Op 16 september wordt in het Evoluon in Eindhoven een huiddag gehouden over huid en huidaandoeningen met als titel ‘Laat je huid spreken’. Tijdens de bijeenkomst zal het magazine Huid & Haar worden gepresenteerd, een speciale dubbeldikke uitgave van HUID. Dit magazine zal in een grote oplage worden verspreid onder het Nederlandse publiek. De Huiddag begint om 14.00 uur en de toegang is gratis. In verband met het beperkt aantal plaatsen is een aanmelding voor deelname wel vereist. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van het Huidfonds http://www.huidfonds.nl waar ook het programma van deze dag staat vermeld. De Huiddag is eveneens het startsein voor een publiekscampagne in de regio Oost Brabant en het ..... Lees verder >>>>

05-07-2011

'Smeren met factor 50 is levensgevaarlijk’

DEN HAAG dinsdag 05 juli 2011 - Van zonnen kun je huidkanker krijgen. Die boodschap zit er bij iedereen goed in. Maar liefst een op de vijf Nederlanders krijgt in zijn leven een vorm van huidkanker en dus smeren we er op los. Minder bekend is dat zonnen ook erg gezond is. Het vermindert de kans op allerlei andere soorten kanker, zoals borst- en prostaatkanker, en botontkalking. "In de zon maakt ons lichaam vitamine D aan dat een positieve werking ..... Lees verder >>>

04-07-2011

Nieuwsbrief Zomer 2011

Onze nieuwsbrief zomer 2011 is uitgestuurd.
Deze staat boordevol met informatie over onze aanbiedingen (korting € 7,50), nieuwsfeiten, de zomerfotowestrijd (win € 20,-), aanmelden bij Twitter of Facebook en nog veel meer. Lees verder>>>

04-07-2011

Fotowedstrijd

Win € 20,- met fotowedstrijd


Wat is er nou leuker dan uw kind lekker spelend in de zon te zien in mooie beschermende kleding? U zal vast wel veel foto's maken van de mooie momenten dat uw stoere knul op het strand rondrent of van uw knappe kleine meid als die zit te spelen met emmertjes water. Of als ze samen ravotten in de branding van de zee of gek doen op het strand.

Stuur een foto waarop uw kind(eren) in kleding van MySafeSkin goed te zien zijn in en maak kans op € 20,-.  Lees verder>>>


22-06-2011

Onbeschermd zonnen mag (soms) en ander zonnig nieuws


Hebben we jaren geroepen dat we tussen twaalf en drie beter niet de volle zon in kunnen, nu gaan er steeds meer geluiden op dat dagelijks twintig minuten onbeschermd (!) in de middagzon goed is voor ons immuunsysteem.

Hoe zit dat precies? Is het voortschrijdend inzicht? En kunnen we het wel zo klakkeloos aannemen? Wie zegt dat deze nieuwe inzichten juist zijn? Hoe zit het dan precies met die zon en vooral met de schade die uv-straling aanricht? Eerst een paar feiten ......  lees hier verder


17-06-2011

ZomerActie 2011 korting € 7,50

Spetterende zomeractie bij MySafeSkin; korting € 7,50

Wij willen dat uw kinderen deze zomer genieten van de zon en toch goed beschermt in en rondom het zwembad of strand spelen. Daarom hebben we een grandioze kortingsactie. U krijgt een korting van € 7,50 op bij aankoop van een hippe effen gekleurde set van een broek en shirt met korte of lange mouwen. We hebben de broekjes (shorts met korte pijp) in de kleuren blauw, aqua, grijs en roze. De shirtjes hebben we in de passende kleuren blauw, licht blauw, grijs, licht grijs, roze, licht roze, aqua en licht aqua.


Lees hier verder voor de voorwaarden.


05-06-2011

Nieuws in regionale krant NoordWester Oss

In de Mei 2011 uitgave van de wijkkrant NoordWester Oss is leuk een artikel opgenomen over MySafeSkin.

 

Klik hier voor een afbeelding van het artikel.

 

De gepubliceerde tekst is:

 

Nieuwe winkel: MySafeSkin

Op 3 april jl. hebben broer en zus Theo en Mariëtte Broeren vol trots hun web winkel gelanceerd: MySafeSkin. Vol artikelen en adviezen die precies doen wat de naam van de shop al aangeeft: de huid beschermen. Aanleiding voor de onderneming is, helaas, de huidziekte die beiden hebben opgelopen door genetisch bepaalde aanleg in combinatie met een teveel aan uv-straling. Om zichzelf en hun kinderen zoveel mogelijk bescherming te bieden, hebben zij zich verdiept in de materie en is zodoende de idee ontstaan een webwinkel te starten.

Nog steeds hechten veel mensen waarde aan een mooie, zongebruinde huid. Maar het is ook belangrijk om stil te staan bij de gezondheidsrisico's die dat met zich meebrengt. Kinderen tot 15 jaar die regelmatig verbranden, lopen de meeste schade op, het verhoogt het risico dat ze op latere leeftijd een huidziekte ontwikkelen. Dikke, donkere kleding beschermt het beste, maar in de zomer willen we juist lichte en dunnere kleding aan. MySafeSkin verkoopt modieuze buitenkleding die beschermend, betaalbaar en tijdloos is. De kleding biedt bescherming met factor (UPF) 50+, is sneldrogend, ademend en ultralicht. Daarnaast geven Theo en Mariëtte informatie en adviezen over het gevaar van uv-straling en de consequenties hiervan. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website: www.mysafeskin.nl. maar bellen: 0683166632 of mailen: info@mysafeskin.nl kan natuurlijk ook.

22-05-2011

Lezing Dr. Krekels over huidkanker en de preventie

Eindhoven 21 mei 2011 – Dr G.A.M. Krekels gaf op de landelijke ‘Bescherm je huid’ - Dag een lezing over huidkanker en de preventie ervan. De lezing werd in het auditorium van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven aangehoord door een flinke groep geïnteresseerden Dr. G.A.M. Gertruud Krekels is dermatoloog en hoofd van het huidkankercentrum in het Catharina Ziekenhuis. Zij is .... lees hier verder


22-05-2011

Folder MySafeSkin voorjaar 2011

Veilig in de zon met MySafeSkin!         Trendy zonwerende kleding voor jong en oud

We hechten veel waarde aan een mooie zongebruinde huid maar het is ook belangrijk om stil te staan bij de risico’s. Hoe schadelijk is de zon eigenlijk voor je huid? En hoe kun je je huid het best beschermen?
En nog veel belangrijker: hoe voorkom je huidbeschadiging bij je kind? HIGH-TECH KLEDING De kleding van MySafeSkin is geschikt voor jong en oud en .... lees hier verder


19-05-2011

Huidkanker neemt schrikbarend toe

DEN HAAG - 19 mei 2011 - Het aantal gevallen van huidkanker groeit enorm. Dat schrijft een groot aantal medische verenigingen en organisaties dat betrokken is bij de preventie en behandeling van de kankersoort. In 2000 waren er ruim 20.000 nieuwe gevallen. In 2015 zullen dat ....  lees hier verder

08-05-2011

Publiekslezing dermatoloog Monique Andriessen over de zon en uw huid

In het Jeroen Bosch ziekenhuis in 's-Hertogenbosch houdt dermatoloog Monique Andriessen een lezing over de zon en uw huid. Datum en tijd: dinsdag 07 juni | 19:00 uur tot 20:00 Locatie: Nieuwbouw Jeroen Bosch Ziekenhuis 's-Hertogenbosch Bestemd voor: patiënten, bezoekers, medewerkers en andere geïnteresseerden

08-05-2011

Bescherm Je Huid Dag op 21 mei aanstaande

Op zaterdag 21 mei organiseren het Huidfonds, de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (NVDV), de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH), Stichting Melanoom, Galderma en La Roche-Posay samen de Bescherm Je Huid Dag. MySafeSkin sluit hierbij aan. Tussen 11.00 en 14.00 uur is de polikliniek Dermatologie in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven geopend. U kunt ons daar vinden met onze uv-beschermende kinderzwemkleding en natuurlijk ook uv-beschermende kleding voor volwassenen.

05-04-2011

Veilig in de zon met MySafeSkin!

Wij zijn zeer blij en trots te kunnen mededelen dat onze webwinkel vanaf nu geopend is. Dit ging gepaard met een geslaagd openingsfeest.
Zie ook het uitgegeven persbericht op http://www.persbericht.nu/veilig-in-de-zon-met-mysafeskin/.
Aarzel niet ons te mailen (info@mysafeskin.nl) of te bellen (06 8316 6632) voor vragen over onze leuke collectie uv-beschermende kleding voor groot en klein.
Tot ziens in onze winkel, Mariëtte en Theo Broeren

31-03-2011

Opening op 3 april 2011

Op 3 april gaat MySafeSkin live. Vanaf dat moment is MySafeSkin gereed om u te voorzien van de allermooiste uv-beschermende kleding. Kijk gerust op www.mysafeskin.nl, bel 06 8316 6632 of mail info@mysafeskin.nl voor al uw vragen.

Tot ziens in onze winkel, Mariëtte en Theo Broeren

15-03-2011

Opening

De opening van MySafeSkin vindt plaats op 3 april 2011. Het bouwen van de webshop is klaar en wij zijn nu druk met testen. Kijk allemaal na 3 april in onze webshop www.mysafeskin.nl en zie onze mooie collectie UV-beschermende kleding. Tot ziens in onze winkel, Mariëtte en Theo Broeren