Ruilen - Retouneren

Bestelling ontbinden / herroepen?

U hebt een bestelling geplaatst maar wil deze toch niet ontvangen? Ontbinden/herroepen kan altijd binnen 14 dagen na plaatsing van uw bestelling en zonder opgaaf van reden. Stuur ons een e-mail met daarin het factuurnummer van uw bestelling en wij annuleren uw bestelling. Wilt u dit liever doen volgens een officieel formulier? Klik dan HIER voor het formulier voor ontbinding, vul dit in en stuur het aan info@mysafeskin.nl.
 

Recht op retour

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het orderbedrag (minus verzendkosten) wordt aan u terugbetaald. Dit doen wij door uw bankrekeningnummer bij u op te vragen en het bedrag aan u over te maken.

De verzendkosten ontvangt u terug middels een kortingsvoucher voor uw volgende bestelling. Deze kortingsvoucher wordt, zodra het product retour is ontvangen en aan de voorwaarden voldoet, binnen 7 dagen per e-mail aan u verzonden. Bij deelleveringen gaat de bedenktijd in zodra u het laatste product uit uw bestelling hebt ontvangen. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor u. U moet het product binnen 14 dagen aan MySafeSkin retourneren. Wij adviseren u via PostNL het product te retourneren. Retouradres: Gewandeweg 38, 5345 HN Oss.
 

Voorwaarden voor het recht op retour

Het product mag enkel zijn gepassen zijn. De labels moeten nog aan het product bevestigd zijn en de geopende originele verpakking bijgesloten.
 

Stuurt u een deel van de bestelling retour?

In lijn met de wettelijke verplichting betaalt MySafeSkin maakt het aankoopbedrag van de retourzending binnen 14 dagen aan u via uw bankrekening. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor u. U moet het product binnen 14 dagen aan MySafeSkin retourneren. Wij adviseren u via PostNL het product te retourneren.
 

Is het product beschadigd?

Is (een deel van) uw bestelling stuk, beschadigd of verkeerd geleverd dan vragen wij u het product aan ons te retourneren. Wij betalen de verzendkosten aan u terug en zenden u kosteloos een nieuw product toe.


versie Januari 2016