Over ons

Over MySafeSkin

MySafeSkin is in 2010 opgericht door Theo en Mariëtte Broeren, broer en zus. De start van deze webwinkel in ultraviolette-beschermende producten ontstond door een familiaire aandoening: actinische keratosen. Actinische keratosen zijn het gevolg van teveel ultraviolette (uv) straling wat kan leiden tot ernstige huidziekte.
MySafeSkin brengt u comfortabele en hoge kwaliteit producten met een garantie van SPF 50+. De producten van MySafeSkin bieden u een langdurige en betrouwbare bescherming tegen (de schadelijke uv-stralen van) de zon. Wij bieden u deze producten aan omdat in Nederland, maar ook in de omringende landen, jaarlijkse een grote toename van huidkanker is en er weinig modieuze kleding verschijnt op de Europese markt. Bescherming tegen teveel zonnestralen is immers prima mogelijk door beschermende kleding en zonnebrandcrème. Bescherming is vooral voor kinderen (tot ongeveer 15 jaar) zeer belangrijk omdat een overmatige blootstelling aan uv-straling tijdens de kinderjaren het risico op huidkanker aanzienlijk vergroot. Maar zeker ook omdat het ook heerlijk is om te genieten van de zon.

Een andere doel is te voorzien in informatie over uv-straling en de consequenties ervan. Op onze site staat alle noodzakelijke informatie over de schadelijke kant van de zon; klik hier voor meer informatie.
 

UV beschermende kleding


MySafeSkin koopt kleding en overige producten aan over de gehele wereld. Wij zijn continu op zoek naar modieuze nieuwe producten. MySafeSkin selecteert de kleding op kwaliteit, stijl en kleur. Onze kleding komt voor het merendeel uit Nieuw-Zeeland en Australië. Al onze kleding voldoet aan de internationaal erkende kwaliteitseisen zoals het Australische ARPANSA.
ARPANSA is een Australische autoriteit op het gebied van uv-bescherming en test van veel producenten de stof van uv-zwemkleding. In Australië is de gat in de ozonlaag het grootst waardoor het land de hoogste uv-straling heeft met schadelijke gevolgen voor de huid: klik hier voor meer informatie.
 

Contact

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, persoonlijk advies, wensen of opmerkingen. 
Theo Broeren / Mariëtte Broeren
Gewandeweg 38
5345 HN Oss
Nederland
Telefoon 06 831 666 32
of via info@mysafeskin.nl

Theo en Mariette Broeren, eigenaren van MySafeSkinversie Januari 2016